Lični horoskop

999,00 рсд

Analiza vaše natalne karte, svakog položaja planeta, svih aspekata i još mnogo zanimljivih informacija o konstalacijama u momentu vašeg rođenja, na oko 14 strana!

Datum rođenja
Tačno vreme rođenja

Označite ovo polje ukoliko vreme rođenja nije poznato.*

UTC time offset:

Tip: Make sure the UTC time offset is correct. If it's wrong, you can change it.

* NAPOMENA: Ukoliko vreme rođenja nije poznato, horoskop neće sadržati raspored ili aspekte za Mesec, podznak, Sredinu neba, Kapiju sudbine ili Tačku sreće, niti raspored kuća za bilo koju planetu.

Naručite lični horoskop, sa detaljnim tumačenjem, analizama i prognozama!

Svi smo mi rođeni na određenom mestu na zemljinoj kugli, određenog dana, sata i minuta. Baš u to vreme, raspored planeta na nebu bio je specifičan i različit u odnosu na druge osobe. Natalna karta je upravo to – prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja. Taj raspored ima uticaja na čitav život svake osobe.

Još od starih vremena mnogi su gledali u nebo pokušavajući da odgonetnu raspored planeta i njihov uticaj na ljude. Tri najvažnije stvari u formiranju natalne karte su planete, horoskopski znaci i kuće. Sve to je upakovano u astrološki krug koji je podeljen na 12 jednakih delova – znakova, a koji pokazuje raspored planeta na nebu u trenutku vašeg rođenja.

Zodijački krug ima i 12 kuća. Kuće u natalnom horoskopu odnose se na energiju i događaje, na to gde se i u kojim aspektima života nešto događa. Kombinacija znakova planeta i kuća i njihov raspored u natalnoj karti – ono su što zapravo tumačimo.

Za čitanje natalne karte potrebno je sagledati celu sliku. Svaka kuća, njeni znaci, svi znakovi – samo su delići slagalice. Priča o nečijoj sudbini kroz natalni horoskop zahteva da sagledate sve te deliće i sklopite celu sliku – slično kako kada slažete puzle.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.